Over CARAT

Met CARAT loopt u altijd voorop

Visie komt van het Latijnse woord visio en betekent ,,het Zien”. CARAT Visie berust precies op dit woord. Zien wat de klant nodig heeft en vooruit zien op hoe de trends veranderen of dat er iets nieuws ingevoerd moet worden.

CARAT heeft reeds sinds 1987 het belang herkent en is meteen begonnen een flexibele software te ontwikkelen georiënteerd op de behoeften van de keukenvakhandel. Sindsdien steven wij ernaar steeds een stukje vóór te zijn, om zo onze klanten een optimaal werktuig voor hun verkoopsucces aan te bieden. De CARAT Visie: Ons team staat steeds dichtbij de klant en ontwikkelt werktuigen en functies, die in deze branche als gids dienen.

Verkopen is Emotie. Wij hechten veel waarde aan het feit de klant via alle zintuigen te kunnen inspireren. CARAT biedt vele overtuigende mogelijkheden. Het maakt niet uit of u het ontwerp fotorealistisch op het beeldscherm weergeeft, als schets afdrukt of in de 3D bioscoop CARAT Cinema presenteert. De CARAT Visie: U zult uw klanten inspireren en uw omzet verzekeren en verhogen.

Wij ondersteunen u bij uw blik op de toekomst

Bent u er in geïnteresseerd te weten hoe dit alles begonnen is? De bedrijfsgeschiedenis van CARAT toont u onze belangrijkste mijlpalen, en hoe wij zijn geworden wie wij vandaag de dag zijn.