De CARAT directie

Met een plan voor succes

De verantwoordelijken van CARAT:
Norbert Michael, Andreas Joost & Andreas Günther

Curriculum Vitae | Norbert Michael

Norbert Michael, geboren 1957, is sinds 2003 directeur bij CARAT en verantwoordelijk voor de organisatie en de ontwikkeling van het keukenplanningsprogramma met dezelfde naam. 

Na zijn studie in natuurkundige techniek werkte Norbert Michael 5 jaren bij Siemens op de EDV en organisatie afdeling, tot hij in 1998 zich bij CARAT gevoegd heeft. 

Norbert Michael is in het bedrijf verantwoordelijk voor het interne toepassingsproces, de afdeling klantenzorg en het personeel.

Curriculum Vitae | Andreas Joost

Zijn carrière in de keukenbranche begon Andreas Joost reeds tijdens zijn informatica studie. Gedurende die tijd kwam hij, als IT expert in een handelsbureau van een keukenfabrikant, voor de eerste keer in contact met keukenplanningssoftware. Sindsdien fascineert hem deze materie.

Andreas Joost zet zich sinds 2000 in voor CARAT en speelt sindsdien een significante rol in het vormgeven van het product assortiment. Ondertussen is de in 1962 geboren Hanauer (uit Hanau bei Frankfurt am Main) sinds vele jaren directeur bij CARAT en verantwoordelijk voor de vakgebieden ontwikkeling, support, organisatie en techniek.

Curriculum Vitae | Andreas Günther

Andreas Günther, geboren in 1979, begon zijn CARAT carrière in 2011. Na zijn bedrijfskunde studie was hij werkzaam in de internationale houtindustrie en verzamelde hier belangrijke buitenlandervaring. In 2011 werd de geborene Ostwestfaler deel van het groeiende CARAT team.

In de CARAT directie is Andreas Günther sinds 2019 verantwoordelijk voor marketing en de verkoopafdeling in binnen- en buitenland. Hij spreekt Duits, Engels en Frans.