De weg naar CARAT

De route naar ons

U bereikt CARAT met uw auto of met het openbaar vervoer. Voor onze gasten staan gratis parkeerplaatsen ter beschikking, ook gedurende de CARAT cursussen. Bezoekt u ons, wij verheugen ons op uw komst.

CARAT Duitsland (centrale)

Adres:

Gesellschaft für Organisation und Softwareentwicklung mbH 
Hans-Strothoff-Platz 1
63303 Dreieich

U komt met de auto:

Uit de richting Koblenz/Keulen of Aschaffenburg/Würzburg:Autosnelweg A3 tot aan de knooppunt Offenbach. Daar op de A661 richting Egelsbach tot de afrit Dreieich.

Uit de richting Mannheim/Stuttgart:
Autosnelweg A5 tot de kruising bij Frankfurt. Dan op de A 3 richting Würzburg tot aan de knooppunt Offenbach. Dan de A 661 richting Egelsbach tot de afrit Dreieich.

Uit de richting Giessen/Hagen:
Autosnelweg A5 tot aan de knooppunt Bad Homburg. Dan op de A661 in richting Frankfurt/Offenbach. Blijft u op de A661 (richting Egelsbach) tot aan de afrit Dreieich.

Vanaf de afrit Dreieich:
Volgt u de wegwijzing Dreieich-Sprendlingen. Op de Offenbacherstraat slaat u aan het derde stoplicht linksaf in de Max-Planck-straat en onmiddellijk weer rechtsaf: U bent in Im Gefierth.

U reist per trein/taxi

Vanaf het centraal station in Frankfurt kunt U ofwel met een taxi reizen (ongeveer 20 km) of de sneltram gebruiken (station Dreieich-Sprendlingen). Vanaf de sneltram-station Dreieich-Sprendlingen bent u dan met een taxi in ongeveer 10 minuten bij ons. 

Uw route met de Duitse spoorwegen