Onderscheidingen en certificaten

CARAT krijgt markt interne onderscheiding

Niet zoals oorspronkelijk gepland op de MHK-Algemene Vergadering in Berlijn, maar met mooi weer in de MHK-Europacentrale in Dreieich overhandigde Georg Clemens, hoofdredacteur markt intern meubel-speciaalzaken, de twee CARAT directeuren Gerhard Essig (rechts) en Andreas Günther (links) het winnaars certificaat van het markt intern klantenonderzoek "Prestatie vergelijking Keukenplanningssoftware". Voor de derde keer op rij kon de keukenplanningssoftware van CARAT zich doorzetten ten opzichte van alle aanbieders en kwam als testwinnaar naar voren. Opnieuw een mooi succes.

 

PRESTATIE CERTIFICAAT
 


CARAT is opnieuw de winnaar van de "markt intern" prestatie vergelijking keuken planningssoftware

Het tijdschrift "markt intern" onderscheidde CARAT in hun actuele enquête uit het voorjaar 2020 als beste software. CARAT behaalde de 1st plaats in 14 van 16 categorieën, en is daarmee voor de derde keer op rij de onbetwiste winnaar van de enquête geworden. Met een totaal cijfer van 1,72 domineert CARAT in de landelijke enquête in Duitsland onder meubelwinkels en keukenstudio's het veld van concurrenten.

Artikel markt intern, Uitgave Nr. Mö 14/20 (alleen in het Duits)
Prestatie vergelijking 2020 PDF

CARAT: Nu TÜV-Rheinland gecertificeerd

CARAT heeft als eerste keuken planning software het keurmerk van TÜV-Rheinland gekregen. Onderzocht werden de drie gebieden van opdracht verwerking, keuken planning en 3D-presentatie. De CARAT software werd, door de experts van de TÜV-Rheinland, getest op ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en gebruik's eigenschappen. Op alle gebieden voldeed CARAT aan de hoge kwalitietsstandaard gedefinieerd door de TÜV-Rheinland.
Gedetailleerden informatie op certipedia.com