Nieuws

Geachte dames en heren, In Bayern verbiedt het contactverbod reeds de inmeting. Maar ook meer en meer klanten willen, vanwege het hoge aanstekingsgevaar, geen vreemden meer in hun woningen toelaten. Hoe u dan toch aan een bijna perfecte inmeting komt? Met de nieuwe CARAT Inmeting App "EasyRoom".

lees meer

Nu gratis laten inrichten! Geachte dames en heren, In deze tijd, die voor alle bedrijven moeilijk is, willen wij u, ter voortzetting van uw bedrijf, op alle relevante gebieden zo goed mogelijk helpen.

lees meer

Nu voor een speciale prijs bestellen Geachte dames en heren, In het kader van de steeds erger wordende CORONA pandemie moeten veel keukenstudio's momenteel de verkoopruimtes gesloten houden. En door de nieuwe gedragsmaatregelen, die door officiële autoriteiten worden geadviseerd, zullen consumenten ook hun koopgedrag aanpassen en hun online activiteiten intensiveren.

lees meer

Geachte dames en heren, In het kader van de steeds erger wordende CORONA pandemie moeten veel keukenstudio's momenteel de verkoopruimtes gesloten houden, en hun medewerkers naar de thuiskantoren sturen.

lees meer