Nieuws

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR UW BEVEILIGING*:

Zoals u waarschijnlijk al uit de media heeft vernomen, wordt door het Duitse federale bureau voor informatiebeveiliging (BSI) gewaarschuwd voor een beveiligingslek in de veelgebruikte Java-bibliotheek Log4j. De kritieke Log4Shell-kwetsbaarheid (CVE-2021-44228) vertegenwoordigt volgens de BSI een "uiterst kritiek dreigingsniveau".

Uit onze analyse is gebleken dat de CARAT Keukenplanning software en alle andere CARAT-producten niet getroffen zijn door het beveiligingslek in de Java-bibliotheek Log4J. CARAT gebruikt geen Java infrastructuur en gebruikt ook Log4J niet.

 *Fouten en veranderingen uitgezonderd

Iits Hardware-aanbiedingen voor CARAT Software voor keukenplanning

Professioneel hardware maakt Uw ontwerpen nog efficiënter. Met iits GmbH is het ons gelukt een sterke partner voor alle vragen omstreeks hardware te vinden. Vanaf de samenstelling van de offerte tot de persoonlijke service ter plaatse wordt het totale prestatiespectrum door één hand gedekt.

Wij hebben ons tot doel gesteld, een uniform IT-standaard voor de CARAT Software voor keukenplanning vast te stellen. Deze standaard bestaat uit IT-producten, die door CARAT met ,,hart en ziel” uitgeprobeerd en gecertificeerd zijn. Wilt U Uw ontwerpen volgens een solide technische basis opstellen? iIits en CARAT helpen U graag.

Naar de hardware-aanbiedingen en- eisen

Met CARAT QuickClick nog sneller keukens ontwerpen

Kent U CARAT QuickClick al? CARAT QuickClick is een extra functie binnen de CARAT Software speciaal voor meubelcatalogus, die informatie van CARAT – data nuttig kan gebruiken en die door Uw leveranciers bewerkt wordt. Op deze manier is QuickClick kosteloos voor de gebruiker

De grafische gebruikselementen van CARAT QuickClick maakt de omgang met de verschillende functies van het CARAT Software voor keukenplanning voor U als keuken ontwerper nog sneller.

Wij willen U aantonen, hoe eenvoudig het is om een planning op te stellen met QuickClick, zonder de catalogus of de verschillende artikelbenamingen te kennen. Wij geven U graag informatie!


Hoe werkt CARAT QuickClick?