Onderscheidingen & certificaten
Testwinnaar CARAT

Onze keukenplanningssoftware, die wereldwijd door meer dan 50.000 gebruikers wordt vertrouwd, is reeds meermaals bekroond. Wij zijn zeer trots op deze duidelijke bevestiging voor ons en ons werk. Een succes dat ons er ook toe aanzet onze bestaande producten verder te optimaliseren en nieuwe innovatieve features te ontwikkelen.

Winnaar van het markt interne prestatievergelijk keukenplannings­software

 

Om de twee jaar organiseert het tijdschrift markt intern de "Prestatievergelijk keukenplanningssoftware". In de actuele enquête uit het voorjaar 2020 werd CARAT bekroond als beste software. CARAT behaalde de 1st plaats in 14 van 16 categorieën, en is daarmee voor de derde keer op rij, de onbetwiste winnaar van de enquête geworden. Met een totaal cijfer van 1,72 domineert CARAT het veld van concurrenten in de landelijke enquête in Duitsland onder meubelwinkels en keukenstudio's.

markt intern Leistungs­spiegel

Award

Georg Clemens, hoofdredacteur van markt intern Möbel-Fachhandel, overhandigde de twee CARAT-directeuren Gerhard Essig en Andreas Günther de vernieuwde onderscheiding.

 

Prestatievergelijk 2020

Artikel markt intern: Uitgave Nr. Mö 14/20

Speciaal supplement markt intern: Nr. Mö 29/20

Sieger des markt intern Leistungsspiegels Küchenplanungssoftware

Plan ook met de testwinnaar! Uw voordelen:

Keukenplanningssoftware op het hoogste technische niveau. Productontwikkeling „Made in Germany“. Langdurige en vertrouwensvolle contacten met handel en industrie. Maximaal verkoopsucces.

Onze belangrijke hoekstenen voor succesvolle klanttevredenheid op lange termijn.

TÜV Rheinland gecertificeerd

CARAT was de eerste keukenplanningssoftware ooit die het TÜV-Rheinland keurmerk ontving. De drie onderzochte vakgebieden waren opdrachtafwikkeling, keukenplanning en 3D-presentatie. De CARAT software werd, door de experts van TÜV-Rheinland, getest op ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en gebruikseigenschappen. Op alle gebieden voldeed CARAT aan de hoge kwaliteitsstandaard, gedefinieerd door TÜV-Rheinland.

Als erste Küchen­planungs­software überhaupt hat CARAT das TÜV-Rheinland Gütesiegel erhalten.

We trainen!

Uw start naar een succesvol professioneel leven

Start je professionele carrière met een praktische opleiding bij de meervoudig bekroonde marktleider. Wij zullen u stap voor stap begeleiden bij uw intrede in het beroepsleven. Maak deel uit van ons bedrijf - we kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Naar onze vacatures