CARAT Management
Gebundelde kracht

Om na meer dan 30 jaar succesvol op de markt te blijven is een geëngageerd team nodig en samenwerking op basis van partnerschap met alle klanten in zowel de industrie als de handel en alle partners.

Dat is precies wat de CARAT-directeuren Andreas Joost en Andreas Günther elke dag met gebundelde kracht doen. Het beginsel van eerlijkheid en vertrouwen vormt de basis van alles wat zij doen. De focus ligt steeds op een open en eerlijke omgang met elkaar en op de gezamenlijke uitwisseling over vereisten en prestaties. Want het duo beseft: Succes komt alléén als team.

 

Andreas Günther

Andreas Günther Na zijn bedrijfskunde studie was Andreas Günther eerst werkzaam in de internationale houtindustrie en verzamelde hier belangrijke buitenlandervaring. In 2011 werd de geborene Ostwestfaler, jaargang 1979, deel van het groeiende CARAT team.

In de CARAT directie is Andreas Günther sinds 2019 verantwoordelijk voor marketing en de verkoop en support in binnen- en buitenland. Het helpt dat hij een echte talenknobbel heeft: hij spreekt Duits, Engels, Frans en Grieks.

Andreas Günther

 

Andreas Joost

Zijn carrière in de keukenbranche begon Andreas Joost reeds tijdens zijn informatica studie. Gedurende die tijd kwam hij, als IT expert in een handelsbureau van een keukenfabrikant, voor de eerste keer in contact met keukenplanningssoftware. Sindsdien fascineert hem deze materie.

Andreas Joost zet zich sinds 2000 in voor CARAT en speelt sindsdien een significante rol in het vormgeven van het product assortiment. Ondertussen is de in 1962 geboren Hanauer (uit Hanau bei Frankfurt am Main) sinds vele jaren directeur bij CARAT en verantwoordelijk voor de vakgebieden ontwikkeling, digitale productinformatie, organisatie en techniek.

Andreas Joost

CARAT Internationaal

Wij zijn waar onze klanten zijn!

Ons team, met 160 medewerkers, garandeert keukenplanning op het hoogste niveau – en dat in meer dan 80 landen en 14 verschillende talen.

CARAT international