CARAT Hardware-advies
Hoekstenen voor uw succes

Met CARAT kiest u voor een hoogontwikkeld grafisch programma dat keukenplanning in briljante beeld- en kleurkwaliteit levert. Waar vergelijkbare systemen lange berekeningen uitvoeren, heeft CARAT slechts enkele seconden nodig, om bijvoorbeeld in real-time door de door u ontworpen keuken te lopen.

Om echt plezier te hebben van de CARAT keukenplanningssoftware en om van de volle prestatie te kunnen genieten, raden wij u aan krachtige en hoogwaardige hardware te gebruiken.

Onze tip

Om een goede werking van uw computer te garanderen, adviseren wij u de CARAT hardware vereisten en de netwerkconfiguratie met CARAT Support te bespreken.

Hier vindt u gedetailleerde informatie over de technische componenten en netwerkconfiguraties:

Het hardware advies
Informatie over EGV-Systemen

Onze keukenplannings­software, die wereldwijd door meer dan 50.000 gebruikers wordt vertrouwd, is reeds meermaals bekroond.

Gebruik ook de testwinnaar!

leer meer