CARAT Hardware-advies
Hoekstenen voor uw succes

Met CARAT kiest u voor een hoogontwikkeld grafisch programma dat keukenplanning in briljante beeld- en kleurkwaliteit levert. Waar vergelijkbare systemen lange berekeningen uitvoeren, heeft CARAT slechts enkele seconden nodig, om bijvoorbeeld in real-time door de door u ontworpen keuken te lopen.

Om echt plezier te hebben van de CARAT keukenplanningssoftware en om van de volle prestatie te kunnen genieten, raden wij u aan krachtige en hoogwaardige hardware te gebruiken.
 

Consult afspreken

Onze tip

Om een goede werking van uw computer te garanderen, adviseren wij u de CARAT hardware vereisten en de netwerkconfiguratie met CARAT Support te bespreken.

Hier vindt u gedetailleerde informatie over de technische componenten en netwerkconfiguraties:
 

Het hardware advies
Informatie over EGV-Systemen

Zo vindt u de juiste hardware

Elektronica- en discountwinkels bieden vaak computers met een uitgebreide uitrusting tegen een lage prijs aan. Wij raden u de koop van deze complete systemen af, omdat deze naar onze ervaring kunnen leiden tot onstabiele en/of verminderde prestaties.

Niet elke keukenexpert is tegelijkertijd een hardware specialist - dat moet hij ook niet zijn. CARAT Support ondersteunt u graag bij het kiezen van de juiste hardware!

En zelfs als u al een PC heeft, neem contact met ons op. Onze experts analyseren met plezier uw hardware en geven u waardevolle tips.
 

Laat u adviseren

So finden Sie die richtige Hardware

Onze keukenplannings­software, die wereldwijd door meer dan 50.000 gebruikers wordt vertrouwd, is reeds meermaals bekroond.

Gebruik ook de testwinnaar!

leer meer