CARAT keukenplanningssoftware

Eenvoudig. Efficiënt. Inspirerend.

Wij leiden de keukenbranche al meer dan 30 jaar naar een succesvolle en duurzame toekomst met innovatieve keukenplanningssoftware. Wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd en inmiddels vertrouwen meer dan 50.000 gebruikers op onze unieke competentie en innovatiekracht.

Innovaties voor ieder fase van het keukenverkoopproces

Door jarenlange ervaring en constante uitbreiding van onze kennis zijn wij de initiator van de branche. We nemen verantwoordelijkheid en zijn ervan overtuigd dat flexibiliteit de beste voorwaarde is voor succes. Daarmee gaan wij elke uitdaging met succes aan.

Wij ontwikkelen innovatieve technologieën, intuïtieve tools en soepel verlopende processen in de keuken- en ruimteplanning die voldoen aan de eisen van de keukenhandel en -industrie en die eindklanten fascineren en inspireren. Met onze digitale en efficiënte softwareoplossingen ondersteunen wij het gehele verkoopproces – vanaf het plannen tot en met de montage.

We begeleiden u stap voor stap, van idee tot succes, en met passie, creativiteit en expertise creëren we samen grenzeloze ruimtes waarin mensen centraal staan.

Ons huidige dienstenaanbod omvat - naast vele andere functies en producten - de volgende highlights:

CARAT emotion, CARAT planner, CARAT one, CARAT service, CARAT meeting, CARAT virtualreality, CARAT easyroom en CARAT view

为什么CARAT厨房设计软件

Uw succes is onze ambitie – goede redenen voor CARAT

list 01

Volledig geautomatiseerde generering


CARAT vult alle lengteafhankelijke artikelen alsook overige benodigde artikelen, zoals snijkanten, afschuiningen, uitsparingen, teruglopen en extra kanten, automatisch voor u aan.

 

list 02

360° app CARAT view


Inspireer uw klanten met het unieke 360° effect op uw smartphone of tablet.

list 03

Snelle planfunctie QuickClick


Maakt het mogelijk een grafisch artikel snel te vinden, zonder gebruik te moeten maken van het geprinte verkoophandboek, en zonder kennis van het artikelnummer.

list 04

Automatische opdrachtcontrole


Speciaal met TAK en ATAK gaat u voor zekerheid. Bij uitgekozen leveranciers ontdekt u daarmee geautomatiseerd planningsfouten en worden daardoor verkeerde bestellingen voorkomen.

list 05

U bent belangrijk voor ons!