Tutorials

Wat kan CARAT QuickClick/Wat is CARAT QuickClick?

QuickClick is een extra functionaliteit voor meubelcatalogi, die informatie uit de CARAT gegevens kan filteren, die door de leverancier wordt samengesteld en daarom voor de CARAT-gebruiker gratis is. De functionaliteit QuickClick maakt het mogelijk een grafisch artikel, zonder gebruik te maken van een boek, en zonder kennis van het artikel snel te vinden en voor de planning te selecteren. Daarvoor staan u bij catalogi die voorzien zijn van CARAT QuickClick in het artikelingavedialoog een extra grafisch selectiegedeelte (werkt in twee stappen) ter beschikking.

Het grafische selectiegedeelte maakt het mogelijk met twee muisklikken de normale artikellijst zo sterk in te korten, dat uit de gefilterde artikellijst de benodigte artikelen meestal direct gekozen kunnen worden. Kies hiervoor als eerste via het schematische hoogteraster het ARTIKELSOORT en HOOGTE uit (b.v. onderkast, hoogte 720 mm) en vervolgens via de FUNCTIETABEL de gewenste BREEDTE van het artikel (b.v. BEWAREN, breedte 500 mm)

OPMERKING: Omdat de functionalitiet van QuickClick door uw fabrikant ter beschikking wordt gesteld, zijn er voor u geen verdere kosten.  Als een fabrikant zijn catalogus met QuickClick wil uitbreiden, is het voldoende om CARAT hiertoe opdracht te geven. Natuurlijk hebben wij al contact met geïnteresseerde fabrikanten, zodat in de toekomst steeds meer catalogi met QuickClick kunnen worden verwerkt. Maar u kunt hier actief in zijn: Indien u interesse heeft, neem dan contact op met uw leverancier over het gebruik van QuickClick.